Kris Deprince

Westernieuwweg 43
8490 Varsenare
(West-Vlaanderen)

Tel. & Fax 050 - 68 02 86 
Gsm 0476 - 789 928 
ceremonie.deprince@telenet.be 

Facebook

Een huwelijk kan zowel traditioneel als op een spontane manier verlopen. Daarbij is een ceremoniemeester onmisbaar. Denk maar eens aan het volgende:

Hoe gaat de suite naar het stadhuis en/of de kerk? In welke volgorde? Wie houdt de tijd in het oog? Waar, hoe en wanneer moet je zitten/rechtstaan? Wanneer worden de ringen gebracht? Wat met de bedankingen aan de kerk? Wat als het regent? En zo kunnen we eindeloos doorgaan. Vergeet niet: "Het is jullie huwelijksdag". Deze dag moet voor iedereen bijzonder en uniek worden.

De ceremoniemeester neemt alle verantwoordelijkheid voor een geslaagde dag op zich, zodat jullie zonder zorgen zelf optimaal kunnen genieten van alle aandacht.

Een 'goede voorbereiding' is van groot belang. Bij een 1e bespreking is het de bedoeling dat de ceremoniemeester vooral "luistert" naar jullie wensen en verlangens. Hij kan raad geven raad i.v.m. fotografie, video, bloemen, kledij, drukwerk, misboekjes, muziek, Er is een breed aanbod i.v.m. vervoer. Kies je voor de klassieke volgwagens, gecombineerd met een prachtige bruidswagen, of wordt het een retrobus, koets of huifkar? Of hebben jullie zelf een inbreng? Hij zal luisteren en samen met jullie een draaiboek opstellen.

Bij een 2e bespreking overlopen we het draaiboek van begin tot einde, bespreken alles tot in de puntjes, alsook de kleinste details. De dag zelf zal de ceremoniemeester de hele dag aanwezig zijn en jullie begeleiden, en dit op een heel discrete manier.